Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

χρειάζεστε βοήθεια οπτικού

Σχετικά με Εμάς

mardikis studio optikis

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ


Η Ιστορία μας ξεκινά το 1989 όπου δημιουργείται το πρώτο προσωπικό μας κατάστημα εντός του νεοσύστατου εμπορικού κέντρου "EUROCENTER" επί της οδού ΙΩΑΝ.ΜΕΤΑΞΑ 27-29 στην Γλυφαδα.

Ήταν ένας ιδιαίτερα φιλόξενος και καλά διακοσμημένος χώρος όπου κατείχε υψηλή τεχνολογία οφθαλμολογικού εξοπλισμού και μια πλούσια συλλογή από προιόντα διεθνούς φήμης και ακτινοβολίας πολλών επώνυμων οπτικών οίκων του εξωτερικού.

Το 1990 συνάπτεται επαγγελματική συνεργασία με το GROUP LUXOTΤICA για την αποκλειστική διάθεση των επωνύμων προιόντων της, στην περιοχή της Γλυφάδας.Το κατάστημα αυτό διαφοροποιήθηκε και εξελίχθηκε με μεγάλη αξιοπιστία στους παρακάτω τομείς:

 1. Ποιότητα Εξυπηρέτησης Πελατών. (Best Service)
 2. Κάλυψη όλων των διαθλαστικών προβλημάτων όρασης με γυαλιά και φακούς επαφής.
 3. Μελέτη και συνεχής ενημέρωση κάθε νέας και σύνχρονης παρουσίας Οφθαλμικών προιόντων της παγκόσμιας αγοράς.
 4. Επικοινωνία και Συνεργασία με πολλούς αξιόπιστους Οίκους του εξωτερικού.
 5. Υψηλή και Σύνχρονη Ποιότητα Οφθαλμολογικού Εξοπλισμου.
 6. Λεπτομερείς Έλεγχοι και ακρίβεια όλων των εφαρμογών και οφθαλμικών κατασκευών. (Αυτόνομο Εργαστήριο)
 7. Μεγάλη Ποικιλία Συλλογών Γυαλιών Ηλίου και Οράσεως με πλήρη κάλυψη ανταλλακτικών.
 8. Service Επισκευών και Αποκατάστασης Φθορών - Εγγυήσεις και Πιστοποιητικά Γνησιότητας όλων των προιόντων.
 9. Εφαρμογές όλων των τύπων Φακών Επαφής.
 10. Ειδικό Παιδικό Τμήμα.
 11. Διαθλαστικοί Έλεγχοι και Χρήσιμες Συστάσεις - Συμβουλές για κάθε περίπτωση.

Έτσι γνώρισε αλματώδη ανάπτυξη και ήταν η αιτία να γίνει πλέον γνωστό το όνομα της επιχείρησης " STUDIO ΟΠΤΙΚΗΣ Α.ΜΑΡΔΙΚΗΣ " στον περισσότερο κόσμο, αξιόπιστο στον κύκλο των οπτικών και να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο και συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο.

To 1994 μετά το τέλος μιας επιτυχημένης πενταετίας και αφού κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας η εταιρία αποφάσισε να μεγαλώσει την έδρα της λόγω αυξημένων αναγκών και εξυπηρέτησης των πελατών της και λόγω του αναπτυσσόμενου ανταγωνισμού. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης ήταν η δημιουργία ενός δεύτερου μεγαλύτερου καταστήματος στο Κέντρο της Γλυφάδας επί της οδού ΑΓΓ.ΜΕΤΑΞΑ 33 εντός του γνωστού εμπορικού κέντρου "Florida Mall". Tην διακόσμηση και την κατασκευή του νέου καταστήματος ανέλαβε ο αρχιτέκτων και γνωστός διακοσμητής κος Δημήτρης Τσίτσος με απόλυτη επιτυχία.

Έτσι τον Νοέμβριο του 1994 ξεκίνησε να λειτουργεί σε νέα έδρα το κατάστημα μας διαθέτοντας πλέον:

 1. Aυτόνομους χώρους μονάδων παρουσίασης και πωλήσεων.
 2. Μονάδα Εργαστηρίου
 3. Μονάδα Φακών Επαφής
 4. Αυτόνομη Μονάδα Οφθαλμικών Εξετάσεων και Διαθλαστικών Ελέγχων.

Την ίδια χρονιά οι συνεργασίες της εταιρίας διευρύνθηκαν συμπεριλαμβάνοντας πλέον όλους τους μεγάλους οίκους γυαλιών και φακών επαφής, δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να καλύψουμε και τις πιο δύσκολες επιταγές μόδας και αναγκών των πελατών μας.

Το 1997 παρουσιάστηκε ανάγκη οπτικών εφαρμογών και παροχής οφθαλμικών υπηρεσιών στο Δήμο Σπετσών και με την πολύτιμη συνεργασία του κ.Ιωάννη Ανεστασάκη - έμπειρου και αξιόπιστου οπτικού - δημιουργήθηκε και νέο κατάστημα σε ένα χώρο άρτια οργανωμένο και διακοσμημένο από τον κ. Τσίτσο στην κεντρική αγορά των Σπετσών. Το κατάστημα αυτό το οποίο λειτουργεί σέ χώρο 50 τ.μ διαθέτει χώρο πωλήσεων, εργαστήριο, τμήμα φακών επαφής και μονάδα διαθλαστικών ελέγχων για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της περιοχής.

Το 2005 αφού πλέον έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και γνώση 23 ετών και είναι πλέον αναγνωρισμένη στην αγορά η ποιότητα των προιόντων αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρουμε αποφασίσαμε να μεταφέρουμε εκ νέου την έδρα μας στο πιο κεντρικό σημείο της αγοράς της Γλυφάδας, στην διεύθυνση ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 22. Σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο με μεγάλες βιτρίνες έκθεσης και παρουσίασης πλέον των πιο Exclusive και Unlimited προιόντων της παγκόσμιας αγορά οπτικών ειδών.

Το Όραμα μας μετά από 23 χρόνια συνεχούς εξέλιξης, γνώσεων και εμπειρίας συνεχίζει να είναι το ίδιο όπως πάντα:

 • Η Άριστη Επικοινωνία.( Best Service)
 • Η Εμπιστοσύνη των πελατών μας.
 • Η Ποιότητα και η Αξιοπιστία των υπηρεσίων μας
 • Ο Εκσυνχρονισμός μας σε όλους τους τομείς

Θέλουμε τον πήχη ψηλά και συνεχώς αγωνιζόμαστε για αυτόν τον σκοπό.

Η επισκεψη σας σε ένα από τα καταστήματα μας, θα σας κάνει,να νιώσετε, άνετα και με την μέγιστη εμπιστοσύνη, στην ποιότητα των παροχών μας. Πάντα χρήσιμοι σύμβουλοι, όλοι οι συνεργάτες μου και εγώ προσωπικά, στην διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας με τον καλύτερο τρόπο.