Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

χρειάζεστε βοήθεια οπτικού

Ημερήσιοι Φακοί Επαφής

Ημερήσιοι Φακοί Επαφής

Ημερήσιοι Φακοί Επαφής


Οι ημερήσιοι φακοί επαφής αναπτύχθηκαν και εξελίχθηκαν στο επίπεδο κόστους και ποιότητας που βρίσκονται σήμερα ώστε ο κάθε χρήστης να μην απασχολείται και να μην ανησυχεί για τη φροντίδα και αποστείρωση τους διότι απλά τον αντικαθιστά με καινούργιο φακό μετά τη καθημερινή χρήση.

Γενικά η χρήση φακών επαφής είναι μια πολύ ελκυστική και ιδιαίτερα ασφαλής και πρακτική επιλογή για πολλούς ανθρώπους που έχουν προβλήματα όρασης.
Όχι μόνο προσφέρουν ευρύτερο οπτικό πεδίο σε σύγκριση με τα γυαλιά, αλλά και Μεγάλη ελευθερία κινήσεων και δραστηριότητας του χρήστη.  Επίσης  δεν αλλάζουν την εμφάνιση του προσώπου που τα φοράει, σε σχέση με τα γυαλιά.
Για πολλούς ανθρώπους όμως η φροντίδα με τα υγρά καθαρισμού και αποστείρωσης των φακών επαφής που είναι απαραίτητη προϋπόθεση χρήσης, αποτελεί μια παραπάνω υποχρέωση και ταλαιπωρία .

Οι ημερήσιοι φακοί επαφής έρχονται να καλύψουν αυτή τη καθημερινή ανάγκη όρασης
σε εξαιρετικά επίπεδα ,άνεσης και υγιεινής , χωρίς την Υποχρέωση του χρήστη ,
για  αποστείρωση και συντήρηση με τα ειδικά υγρά φροντίδας φακών επαφής.

Γιατί είναι καλή επιλογή οι ημερήσιοι φακοί επαφής;


Οι ημερήσιοι φακοί επαφής ξεκίνησαν την εφαρμογή και χρήση τους από εξειδικευμένα  κλινικά περιστατικά μολύνσεων και ως θεραπευτικής αγωγής φακοί που συνεχίζουν.
Η ανάγκη όμως πολλών ανθρώπων για μεγαλύτερη ασφάλεια και υγιεινή και λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης φροντίδας καθαρισμού των φακών τους, οδήγησε στη μεγάλη εξέλιξη και επιτυχημένη ανάπτυξη και διάθεση των ημερήσιων φακών επαφής σε όλο τον κόσμο.
Σήμερα ημερήσιοι φακοί επαφής βρίσκονται με πολύ χαμηλό κόστος αγοράς και παραγωγής στη διάθεση σας και με τα πιο εξελιγμένα αεροδιαπερατά και υδροαπορροφητικά υλικά όπως σιλικόνη υδρογέλης για καλύτερα αποτελέσματα άνεσης και σταθερής όρασης.
Στην επιλογή τους θα διαπιστώσετε ότι η χρήση τους είναι εξαιρετικά απλή και εύκολη.
Το μόνο πού έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε ένα νέο, καινούργιο και καθαρό ζευγάρι φακών κάθε πρωί και να τα πετάτε το βράδυ πριν πάτε για ύπνο.

Το επόμενο πρωί ένας φρέσκος ολοκαίνουργος φακός επαφής χωρίς εναποθέσεις και χωρίς καμία φθορά χρήσης περιμένει αποστειρωμένος να μπει στο μάτι σας.

Ποιοί ημερήσιοι φακοί επαφής είναι οι καλύτεροι;


Όλοι οι ημερήσιοι φακοί επαφής είναι κατασκευασμένοι από μαλακό υδρόφιλο υλικό που είναι πολύ άνετοι στα μάτια σας και συμμορφώνονται με μια μεγάλη ποικιλία καμπυλοτήτων για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα εφαρμογής και όρασης.

Οι ημερήσιοι φακοί επαφής  Σιλικόνης υδρογέλης είναι πιο εξελιγμένοι και καλύτεροι επειδή επιτρέπουν μεγαλύτερη ποσότητα οξυγόνου να περάσει μέσα από τον φακό επαφής στο μάτι σας, εξασφαλίζοντας καλύτερη υγιεινή και ταυτόχρονα μεγαλύτερη άνεση σε πολύωρη χρήση.

Τέτοιοι ημερήσιοι φακοί επαφής είναι οι:

ACUVUE MOIST ONE DAY

ACUVUE TRUE EYE ONE DAY

AQUALENS OXYGEN PLUS ONE DAY

DAILIES AQUA COMFORT PLUS

BIOTRUE ONE DAY

Στο contactlenses.gr σας προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές για χρήση φακών επαφής από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή μας και να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας τους καλύτερους φακούς για εσάς.
Εμείς πάντα πολύτιμοι σύμβουλοι είμαστε στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε με την εμπειρία και την γνώση μας να επιλέξετε τους κατάλληλους φακούς που ταιριάζουν περισσότερο σε κάθε περίπτωση.