Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

χρειάζεστε βοήθεια οπτικού

Μηνιαίοι Φακοί Επαφής

μηνιαίοι φακοί επαφής
Μηνιαίοι Φακοί Επαφής

Οι μηνιαιοι φακοι επαφης είναι η κατηγορία των φακών επαφής που φορούν οι περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως και όρισε Νέα δεδομένα στη παραγωγή και έρευνα των σύγχρονων (τρίτης γενιάς) φακών επαφής για την Υγιεινή των ματιών σας.

Οι μηνιαιοι φακοι επαφης  στη πλειοψηφία τους είναι σχεδιασμένοι να φοριούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας και να αφαιρούνται κάθε νύχτα για αποθήκευση, καθαρισμό και αποστείρωση στη θήκη τους με το κατάλληλο διάλυμα φροντίδας και συντήρησης.
Είναι σημαντικό ότι όλοι οι μηνιαιοι φακοι επαφης  μετά από 30 ημέρες θα πρέπει να πεταχτούν και ένα νέο ζευγάρι φακών επαφής να πάρει τη θέση τους.

Προσοχή  (σε χρονική περίοδο 30 ημερών  και όχι 30 χρήσεων ) δηλαδή μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μηνός και μία φορά να τους φορέσετε  πρέπει μετά να αντικατασταθούν.
Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε τη Μέγιστη υγιεινή των ματιών σας  γνωρίζοντας ότι είναι αδύνατον να υπάρξουν εναποθέσεις, συσσωρεύσεις ρύπων και σκλήρυνση του υλικού των φακών σας εντός 30 ημερών συνεχούς  καθημερινής  χρήσης.
Η Σύγχρονη τεχνολογία έχει προχωρήσει παραπάνω από την ασφάλεια των 30ημερών καθημερινής χρήσης και με νέα υλικά πολύ υψηλής οξυγόνωσης και αεροδιαπερατότητας ,  όπως  η σιλικόνη υδρογέλη όπου βοηθούν να αποφευχθούν
μολύνσεις και προβλήματα δυσανεξίας των φακών επαφής σας.

Επομένως όλοι οι μηνιαιοι φακοι επαφης  (σιλικόνης  υδρογέλης ) είναι μία πολύ Σύγχρονη και Ασφαλής επιλογή όπου μπορείτε να επιλέξετε αυτούς που σας ταιριάζουν καλύτερα.

Ενδεικτικά  κάπποιοι Μηνιαίοι φακοί επαφής  Σιλικόνης  υδρογέλης  που έχουν καλύψει
με μεγάλη Επιτυχία καταστάσεις  Μυωπίας, Υπερμετρωπίας και Αστιγματισμού
είναι:

  1. AIR OPTIX AQUA
  2. ACUVUE OASYS
  3. BIOFINITY
  4. PUREVISION
  5. AQUALENS REFRESH
  6. SAPHIR (Για υψηλούς βαθμούς)

 Η κατηγορία των Μηνιαίας  αντικατάστασης  φακών επαφής λόγω της πολύς Μεγάλης εμπορικής και λειτουργικής τους επιτυχίας διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία Παραμετρων για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τα προβλήματα της όρασης.

Μηνιαίοι φακοί επαφής κατασκευάζονται
από όλες τις Μεγάλες Εταιρείες Παραγωγής Φακών Επαφής
ALCON,   JOHNSON & JOHNSON,  COOPER VISION,
Bausch & Lomb  , MARK ENΝOVY,   SAUFLON   κ.α. ,
για τη κάλυψη της Μυωπίας, Υπερμετρωπίας και του Αστιγματισμού.

Μεγάλη ποικιλία και εύρος δυνατοτήτων σε μηνιαίους φακούς επαφής με χαμηλό κόστος υπάρχει και σε Έγχρωμους φακούς επαφής για αλλαγή του χρώματος των ματιών σας,
πλέον και με βαθμούς  Μυωπίας και Υπερμετρωπίας.

Τέλος είναι σημαντικό ότι μηνιαίοι φακοί επαφής, διατίθενται και πολυεστιακοί
(Διπλής Εστίασης), με ταυτόχρονη όραση μακριά και κοντά,
για τη κάλυψη και της πρεσβυωπίας.

Στο contactlenses.gr σας προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές για χρήση φακών επαφής από τις Μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή μας και να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας τους καλύτερους φακούς για εσάς.
Εμείς πάντα πολύτιμοι σύμβουλοι είμαστε στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε με την εμπειρία και την γνώση μας να επιλέξετε τους κατάλληλους Mηνιαίους φακούς επαφής που ταιριάζουν περισσότερο σε κάθε περίπτωση.