Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

χρειάζεστε βοήθεια οπτικού

Πολυεστιακοί Φακοί Επαφής ( MultiFocal )

πολυεστιακοί φακοί επαφής

Πολυεστιακοί Φακοί Επαφής ( MultiFocal )


Η εξέλιξη της Τεχνολογίας παράλληλα με την ανάγκη πολλών ανθρώπων
(που έχουν πρεσβυωπία) να μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα
και μακρυά και κοντά , έφερε στη διάθεση πολλών ανθρώπων
τους Πολυεστιακούς Φακούς Επαφής  (Multifocal) ή Φακούς επαφής  Διπλής Εστίασης.
Με αυτούς τους φακούς επαφής η κάλυψη της πρεσβυωπίας, χωρίς την χρήση γυαλιών οράσεως, έγινε πλέον πραγματικότητα.

• Πώς λειτουργούν όμως αυτοί οι πολυεστιακοί φακοί επαφής  ;
• Πώς κατανέμονται οι δύο διαφορετικές δυνάμεις (βαθμοί) για μακριά και κοντά μέσα στον ίδιο φακό;
• Πώς θα μπορεί το μάτι να εστιάζει στο κατάλληλο σημείο του φακού για να μπορεί να έχει την επιθυμητή όραση;
• Πώς μπορεί σε διαφορετικές αποστάσεις με διαφορετικούς βαθμούς να μην υπάρχει σύγχυση και θολή όραση;

Όλα αυτά τα ερωτήματα βρήκαν τη λύση τους.
Αυτή η περίπλοκη λειτουργία διπλής όρασης που για πολλά χρόνια φάνταζε αδύνατη να βρει εφαρμογή σε έναν φακό επαφής, πλέον είναι διαθέσιμη στο κοινό και χωρίς ο κάθε χρήστης να προβληματίζεται εάν χρειάζεται κάποια ειδική εκπαίδευση ή με ποιόν τρόπο θα πρέπει να κατευθύνει το βλέμμα του για να έχει σωστή όραση σε κάθε απόσταση ξεχωριστά.

Η επιτυχία για αυτό το αποτέλεσμα Διπλής Εστίασης επιτυγχάνεται σε δύο ομόκεντρους κύκλους στη επιφάνεια του φακού επαφής με διαφορετικούς βαθμούς η κάθε μία.

Ο εσωτερικός-κεντρικός κύκλος, μπροστά από την κόρη του ματιού, αναπτύσσει τη δύναμη που χρειάζεται κάθε χρήστης για κοντινή όραση (διάβασμα) και σε μικρότερη επιφάνεια.

Ο εξωτερικός κύκλος πάντα ομόκεντρος με τον πρώτο, αναπτύσσεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια και εκτείνεται έως την περιφέρεια του κάθε φακού παρέχοντας τη δύναμη και τους βαθμούς για μακρινή όραση.

Το αποτέλεσμα αυτού του σχεδιασμού είναι εντυπωσιακό διότι η μακρινή διόρθωση εκμεταλλεύεται την περιφερειακή όραση κάθε χρήστη χωρίς προβλήματα σύγχυσης ενώ η κεντρική όραση ευθύνεται και βοηθάει το χρήστη για να βλέπει κοντά και να διαβάζει χωρίς προβλήματα.

Στο contactlenses.gr σας προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές για χρήση φακών επαφής από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή μας και να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας τους καλύτερους φακούς για εσάς.
Εμείς πάντα πολύτιμοι σύμβουλοι είμαστε στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε με την εμπειρία και την γνώση μας να επιλέξετε τους κατάλληλους φακούς που ταιριάζουν περισσότερο σε κάθε περίπτωση.