Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Δεν έχετε αντικείμενα προς σύγκριση.

χρειάζεστε βοήθεια οπτικού

Τι να κάνετε εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα

Τι να κάνετε εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα


Αν προκύψει κάποιο σύμπτωμα:

  • Αφαιρέστε  Αμέσως τους Φακούς επαφής που δημιουργούν το πρόβλημα.
  • Αν η δυσανεξία ή το πρόβλημα Δεν σταματήσει, τότε κοιτάξτε προσεκτικά το φακό επαφής .
  • Αν οι φακοί επαφής σας έχουν οποιαδήποτε βλάβη, (σχίσιμο-εκδορά-εναποθέσεις-στίγματα) ΜΗΝ τους ξαναφορέσετε: Αντικαταστήστε τους με νέους ή συμβουλευτείτε τον εφαρμοστή σας.
  • Αν οι φακοί επαφής  έχουν πάνω τους ,σκόνη, βλεφαρίδα ή κάποιο ξένο σώμα, ή αν ο ερεθισμός Δεν σταματήσει και οι φακοί φαίνονται ακέραιοι, καθαρίστε καλά, ξεπλύνετε και απολυμάνετε τους φακούς πριν τους ξαναφορέσετε.

 • Αν τα παραπάνω συμπτώματα επιμένουν αφού αφαιρέσετε ή αφού ξαναφορέσετε το φακό (ή τους φακούς) βγάλτε αμέσως το φακό (ή τους φακούς) και επικοινωνήστε άμεσα με τον εφαρμοστή σας.
  Μπορεί να υπάρχει κάποια σοβαρή κατάσταση όπως μόλυνση, έλκος του κερατοειδούς ή ιρίτιδα.
  Αυτές οι καταστάσεις θα μπορούσαν να εξελιχθούν γρήγορα και να οδηγήσουν σε μόνιμα προβλήματα της όρασης.
  Λιγότερο σοβαρές αντιδράσεις όπως αποξέσεις, χρώση του επιθηλίου και βακτηριακή επιπεφυκίτιδα πρέπει να αντιμετωπιστούν και να θεραπευτούν Νωρίς ώστε να αποφευχθούν οι επιπλοκές.
 • Περιστασιακή ξηρότητα μπορεί να ανακουφιστεί με τη χρήση λιπαντικών και υγραντικών σταγόνων. Αν η ξηρότητα επιμένει, συμβουλευτείτε τον εφαρμοστή σας.
 • Αν ένας φακός επαφής κολλήσει (σταματήσει να κινείται), βάλτε αρκετές σταγόνες από κάποιο λιπαντικό διάλυμα και περιμένετε μέχρι να αρχίσει να κινείται ελεύθερα ο φακός επαφής μέσα στο μάτι. ΠΡΟΣΟΧΉ ΜΗΝ επιχειρήσετε να τον αφαιρέσετε νωρίτερα.
  Αν ο φακός επαφής εξακολουθεί να είναι κολλημένος, συμβουλευτείτε Αμέσως τον εφαρμοστή σας.

Στο contactlenses.gr σας προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές για χρήση φακών επαφής
από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στη συλλογή μας και να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας τους καλύτερους φακούς για εσάς.
Εμείς πάντα πολύτιμοι σύμβουλοι είμαστε στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε με την εμπειρία και την γνώση μας να επιλέξετε τους κατάλληλους φακούς που ταιριάζουν περισσότερο σε κάθε περίπτωση.